Sunday, July 12, 2009

End of an Era

Fa uns dies vam tenir la festa de la graduació, on vaig tenir l'honor de fer el discurs final. Fins aquell dia no vaig assimilar que la carrera s'havia acabat i s'havia acabat per sempre. Això sona molt dramàtic però és així. Aquest juliol no m'he de preocupar per quines assignatures matricular o no, ni per quins professors tindré, o de llegir-me els llibres pel proper curs... tot això s'ha acabat. Et queda un descans, sí, però com deia Myself tens una gran contradicció de sentiments. Sembla que tinc una mica clar el que faré el curs que ve. He fet cas dels savis consells de vells savis... i em prendré un sabàtic. Me n'aniré a Bèlgica durant un any i després ja escolliré que faré. De moment, això és la única cosa clara i tampoc m'hi veig però ja serà.
Després d'aquest any, queda molt de temps per decidir i capficar-se no serveix per res, perquè les situacions canvien.
Ara, mentrestant a gaudir de l'estiu i d'unes vacances que no tenia des de feia 5 anys! Bon estiu a tots!

2 comments:

Cèlia said...

Moltes felicitats i bon estiu. Et torno la visita per explicar-te que el bloc mare és Transparència. D'aquest bloc tan fèrtil n'han sortit uns quants fills o reculls que és on vaig guardant els poemes definitivament. Cadascú tria què vol visitar amb tota llibertat, així que benvinguda i, novament, a gaudir d'aquest estiu i del merescut descans. Moltes felicitats!

Les Coses són com Som said...

la meva enhorabona artista!!! Te'n vas a Bèlgica? que guai!!! la meva parella té arrels bèlgiques, vaja, la meva sogra és belga jajaja. Sempre me'n parlen meravelles. Sort!!!

ens continuaràs escrivint des d'allà...no?