Sunday, May 31, 2009

PERMANÈEEEENCIAAA!!!

Ho hem aconseguit... hem patit i molt!!! La tarda ha anat... Havia d'estudiar i m'he pssat la tarda a la biblioteca! a les 7 la concentració se n'ha anat però sabia que havia d'aguantar fins les 8, hora de tancar... havia d'aprofitar el temps i total la permanència es jugava a la 2a part. M'han vingut a buscar a les 8 en punt i la primera pregunta meva ha sigut: Osasuna???? En aquests moments és l'Sporting qui està a 2a! està empatant a un... però l'Sporting perd.
Queden 45 minuts per davant i l'atac de nervis comença ser evident. Mentre pujava per l'ascensor l'Sporting ha marcat... tornàvem a estar en descens: NOOOOOOOO!!! no pot ser!!!
Estic dels nervis... el Madrid juga amb 10, sí i què? l'Osasuna està a 2a!!!
De sobte es produeix el miracle: Juanfran min 60!!! El gol de la permanènciaaa!!! Ja no importava què fessin els altres... ens quedàvem a primera!!!
S'havia de mantenir el resultat... i quedaven 30 minuts pel final!!
Moltes ocasions per marcar un tercer i ampliar la diferència... el Madrid atacava, l'Osasuna fallava... els meus nervis anaven en augment...
Un altre expulsat al Madrid... tots els partits s'acaben... tots menys l'Osasuna-Madrid per què no pita el final??? ens agafarà alguna cosa a tots!!
FINAL, FINAAAAL!!! Permanènciaaaa!!!
Hem patit però ho hem aconseguit!!!
AUPA OSASUNAAAAAAAA!!!!

5 comments:

myself said...

Moltees felicitaaats. Ja pots respirar tranquil·la fins l'any que ve que tornaràs a veure el teu equip a primera, on es mereix ser.
Petons!

Wayfarer said...

ohhhh!!! gràcies, myself! La veritat he patit molt avui!!! encara ho he d'assimilar! Un petonàs!

Xavicinoscar said...

Jaja... mira que hem parlat molt, però encara no sé d'on vé tanta eufòria per l'Osasuna (això sí, opció superoriginal). Felicitats per la permanèeeeenciaaaa del títol!!!

I fins l'any que vé--- que ja tenim futbol per a rato...

Saluts!

Wayfarer said...

jajajajaa, gràcies Xavier!!! Com va tot?? exàmens i tal??

Les Coses són com Som said...

buah, m'ha encantat que es quedés l'osasuna, me l'aprecio molt aquest equip. Vaig apostar perquè baixés el valladolid enlloc del betis, però noi... i també l'sporting m'agrada que s'hagi quedat, els veig equips humils. Felicitats!!!