Sunday, April 19, 2009

Pensaments...

Penses, penses i penses i arribes a la següent conclusió: de què depèn la felicitat? el treball? els diners? els amics? la família? o pot ser l'equilibri... i com es troba l'equilibri? Alguns diuen que és el Ying Yang. Els aborígens diuen que no es tracta de suprimir el dolent sinó que era qüestió de compensar-lo amb coses bones... Si no hi ha equilibri som incomplets... Això som... éssers incomplets? en cerca constant de perfecció? existeix la perfecció? si som éssers imperfectes podem copsar-la?
"Busca tu equilibrio y serás feliz"

3 comments:

J.M. said...

Supose que l'equilibri es troba sense buscar-lo. I no deixa de ser fluctuant. No? Potser també és una cosa efímera... O bé...
En qualsevol cas, m'han agradat els teus pensaments.

Les Coses són com Som said...

Diuen que la felicitat completa no existeix, sinó que hi ha moments feliços i coses que et fan feliç. Suposo que equilibri és fer una balança, quan les coses que t'aporten més pesen més que les que no t'aporten tant (sempre intentem ser positius), pots dir que tens un bon equilibri. Ara, també penso, que dins d'una cosa, encara que hi estiguis bé també té les seves imperfeccions. I la perfecció, evidentment que no existeix, només faltaria!!!
Bons pensaments!!!

Anonymous said...

Està clar que imperfectes ho som, sempre hi ha mil preguntes, però hi ha hores en què ja no es pot fer...