Friday, November 27, 2009

enjoy the process, dare to feel

De vegades ens concentrem massa en arribar a l'objectiu, i no ens parem pel camí per veure que el procés d'arribada a aquest moment tan ansiat és tan bonic com el moment final en sí. Volem molt una cosa però quan per fi l'aconseguim s'ha acabat l'emoció, no valdria la pena recrear-se pel camí i així fer durar la intensitat de les coses i a la vegada ser més conscients del que anem a viure? Quan ho fem veiem que val la pena observar el que tenim al voltant, relaxar-nos i gaudir perquè cada instant és únic... Enjoy the process, dare to feel...

4 comments:

myself said...

I tant que valdria la pena gaudir del procés de les coses més sovint. Completament d'acord. Desprens energia positiva últimament :) Això està molt bé!
Petons

òscar said...

És allò de que l'arbre no ens deixa veure el bosc. Ens enlluernem tan en la meta que, cada cop més, assaborir el com aconseguir-la no ho trobem gens seductor.

assumpta said...

I tant! Completament d'acord amb tu.
Ara sembla que la vida mateixa sigui un fast-food. Tot ha de ser ràpid, ràpid i pel camí ens perdem el gust de les coses. Les petites i les grans, les que fan realment diferent cada dia.
Petons.

Optimisme power!

Les Coses són com Som said...

Com a mestra, un dels principis més sagrats és aquest, he de mirar constantment el procés i no tant els resultats, que també.

M'agrada aquest missatge. Petons!!!