Sunday, January 11, 2009

Decisions...

Penses i penses... dones tombs al mateix intentant trobar la resposta adequada que mai sembla arribar. I segueixes capficat, esperant un senyal diví que et digui aquest és el camí correcte. Però això no existeix. Ets tu qui ha de prendre les decisions perquè ningú ho pot fer per tu. Només tu pots donar el pas definitiu, perquè ningú més sap el què realment vols. Quin és el camí correcte? què seria de la nostra vida si no fos per aquests interrogants?? Fes el que creguis, el que et dicta el teu interior. En el fons, saps la resposta!

8 comments:

assumpta said...

Si estàs alerta, sempre hi veuràs un senyal ... algú ... un llibre ... una cançó ...
que et farà veure clarament la resposta que esperes.

Però igualment t'he de dir que la resposta sempre la portem dins nostre. Com tu dius, és la que ens dicta el propi cor !

Gràcies pel comentari al bloc, passaré a passejarme per aquest jardí teu, però el meu anglès em queda molt i molt lluny ... i no en sabrè estar a l'altura teva.
sorry :(

myself said...

Com molt bé dius la resposta només la tens tu i ningú pot decidir per tu. Si fas el que et dicta l'interior segur que no t'equivocaràs!

Anonymous said...

De vegades fer-se aquestes preguntes et porta a debats interns, però tu ho dius, la força està en el nostre fons, en el nostre cor tot i que ens faci patir... una abraçada i gràcies per l'avís, escriguis en l'idioma que escriguis, la sensibilitat resta intacte i visible en els teus escrits... :)

òscar said...

les respostes, és cert, que són sempre dins nostre. la pega, el problema, és que no estem massa acostumat a buscar-les.

J.M. said...

I camina sempre, camina.

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

Dons tens molta raó amb això que dius, encara que hi ha cops que no ho volem aceptar i intentem anar per un altre camí i acabem pitjojr.
Gracies pel comentari del altre dia m'ha fet molt de bé, seguiré llegint el teu bloc

Xavicinoscar said...

Hi, guapa!

Em queda l'examen de llatí (uixxxx). A veure si ens veiem... jo demà pujo a Tarraco City. Espero que tot et vagi molt bé. Salutacions... i bon any!!!!

Xavier